Wanneer u tijdelijk een opslagruimte in Amsterdam Oost zoekt, dan kunt u terecht bij de Opslagman in Diemen. Bij deze vestiging van de Opslagman vindt u goed beveiligde opslagruimtes die in grootte variëren van 6 m3 tot 33 m3, het is zelfs mogelijk om uw spullen te bewaren in een zeecontainer. In Diemen zijn de opslagruimtes goed geconditioneerd waardoor de kwaliteit van uw spullen optimaal blijft. Zoals bij alle vestigingen van de Opslagman bent u verzekerd van een goede prijs en kunt u bij tussen 06:00 – 23:00 uur bij uw eigen opslagruimte. 

De Opslagman in Diemen

Voor Amsterdam Oost is de dichtstbijzijnde vestiging van de Opslagman in Diemen. Deze plaats is gekozen voor de goede bereikbaarheid. Vanuit Amsterdam Centrum, Amsterdam-Noord, Amstelveen of Weesp bent u binnen 10 minuten u bij deze vestiging. Ook vanuit Amsterdam-Zuid of Amsterdam-Oost is Diemen de ideale plek. 

Direct toegang tot uw opslagruimte

Wanneer u online een opslagruimte boekt bij de Opslagman dan kunt u gelijk gebruik maken van uw opslagruimte in Amsterdam Oost. Volgens de Opslagman moet het huren van opslagruimte namelijk simpel, transparant en goedkoop zijn. U kunt snel en eenvoudig een opslagruimte huren door online uw gegevens in te vullen en direct via de website te betalen. Per mail krijgt u dan een bevestiging en de toegangscode voor ruimte.

De grootte van uw opslagruimte

Bij het huren van opslagruimte is het handig als u weet welk formaat opslagruimte u nodig heeft. Bij de Opslagman kunt u gebruik maken van de online opslagruimte calculator. Of u maakt gebruik van de inboedellijst die u ook op de website van de Opslagman kunt vinden.

Denk bij het bepalen van de grootte van uw opslagruimte aan de toekomst. Heeft u de opslagruimte maar korte tijd nodig dan huurt u een opslagruimte precies op maat. Wilt u langdurig een opslagruimte te huren, dan is het verstandig om na te denken over de ruimte die u in de toekomst nodig heeft. Wijzigen van opslagruimte is bij Opslagman kosteloos, u moet echter wel uw spullen verplaatsen naar de nieuwe opslagruimte.