Shuaimw
Image default
Business / Marketing and Advertising

Xantion is uw ICT bedrijf in Barneveld

Heeft u een ICT bedrijf in de regio Barneveld nodig? Neem dan eens een kijkje op de website van Xantion, wij zijn gespecialiseerd in ICT-ontzorging.

Volledige ICT-ontzorging bij uw ICT bedrijf in Barneveld

Bij dit ICT bedrijf in Barneveld geloven wij in volledige ICT-ontzorging. De ICT-voorziening is voor de meeste bedrijven cruciaal, maar gelukkig kunt u het beheer ervan volledig en eenvoudig aan Xantion uitbesteden, inclusief servers, netwerken en alle vragen van gebruikers. Geen dure investeringen meer of extra medewerkers inhuren. Wij helpen u graag onbeperkt en zonder extra kosten.

ICT beheer

Het gedeeltelijke of volledige beheer van uw ICT infrastructuur kunt u aan ons overlaten. Wij onderhouden niet alleen de computers, maar ook de servers, routers, switches en printers. Wanneer het een keer niet lukt met een van deze onderdelen, kunt u gemakkelijk contact met ons opnemen. Wij zullen u dan op een geduldige en professionele manier te woord staan en uw vragen beantwoorden. Wij geloven dat ICT zo makkelijk, beschikbaar en helder moet zijn als water uit de kraan. Wij werken eerlijk, creatief, pragmatisch en toegankelijk. Hierdoor kunnen we daadwerkelijk op een plezierige manier ICT als water uit de kraan realiseren voor onze klanten.

Flexibel op- en neerschalen

Vandaag is anders dan gisteren en morgen is het weer anders dan vandaag. Met de komst van allerlei nieuwe technieken en steeds veranderende omstandigheden wordt het een steeds groter risico om nu al investeringen te doen die pas over twee jaar noodzakelijk zijn. Met de oplossingen van Xantion heeft u daar geen last meer van. Wij plaatsen alleen het hoognodige en maken dit schaalbaar. Zo kunt u gemakkelijk groeien met uw bedrijf of juist krimpen. Een ander groot voordeel van onze services is de lage prijs. Voor een vast bedrag per maand nemen wij alle ICT-gerelateerde zaken uit handen. Zo krijgt u weer meer tijd voor uw klanten. Bent u benieuwd wat Xantion voor u kan betekenen? Bel dan om een afspraak te maken of kijk op onze website. U geeft aan waar u behoefte aan heeft en wij adviseren u over de beste ICT-oplossingen voor uw bedrijf. Op basis daarvan doen wij u een voorstel.

Bron: https://xantion.nl/ict-bedrijf-barneveld/.