Shuaimw
Image default
Business / Marketing and Advertising

Verzenddozen nodig? Koop ze bij Dozenhal!

Heeft u verzenddozen nodig? Bij de Dozenhal vindt u meer dan 2500 verschillende formaten dozen. Om te kijken welk formaat u nodig heeft, kunt u onze zogenaamde Dozenzoeker raadplegen. Hierbij kunt u de gewenste lengte, breedte, hoogte en het aantal doorgeven. Als u dit eenmaal heeft gedaan, krijgt u een selectie met dozen die voldoen aan de gewenste afmetingen. Hierbij vindt u diverse termen zoals restant nieuw, nieuw, blanco en bedrukt. Op deze manier kunt u meteen ziet wat de staat van de doos is. Ook als uw gewenste formaat er toch helaas niet bij staat, kunt u bij ons terecht.

Verzenddozen op maat laten maken

U kunt ook uw verzenddozen op maat laten maken bij de Dozenhal als uw gewenste afmetingen er helaas niet tussen staan in onze Dozenzoeker. In dat geval kunt u de gewenste afmetingen naar ons doorsturen, dan gaan wij meteen voor u aan de slag om de dozen op maat te laten maken. Hierbij kunt u ook direct aangeven hoeveel dozen u graag wilt bestellen. Naast het op maat laten maken van dozen wat betreft afmetingen, kunt u ook een doos op maat laten maken door de dozen te laten bedrukken. Hierbij kunt u bijvoorbeeld kiezen om een logo of slogan op de dozen te laten bedrukken zodat de afzender direct weet waar het pakketje van afkomstig is. Ook werkt dit goed voor offline en mond-tot-mond reclame en een betere naamsherkenning van uw onderneming. U kunt dozen op maat laten maken vanaf vijf stuks. Houd hierbij wel rekening met een levertijd van tien tot twaalf werkdagen. U kunt ook geheel zelf beslissen welk type karton gebruikt wordt voor de dozen.

Massieve platen van de Dozenhal

Naast dozen en verpakkingsmaterialen kunt u bij de Dozenhal ook massieve platen aanschaffen zodat u de dozen of producten op een gemakkelijkere manier kunt opstapelen. Door massieve platen te gebruiken, staan de dozen steviger. De platen zijn altijd op voorraad en hebben een afmeting van 112 bij 142 centimeter. Echter kunnen wij ook deze platen voor u op maat laten maken als u toch een andere afmeting nodig heeft.