Overal zie je LED lampen, ze zijn zuinig, worden niet heet en gaan veel langer mee. Toch zie je nog vaak R7s Halogeen staafjes hangen. Ook die lampen zijn uitstekend te vervangen met R7s LED lampen, zolang je weet voor welk type je moet kiezen. Als je de basisbeginselen van verlichting kent is de overstap naar R7s LED lampen heel eenvoudig.

 

R7s LED lampen dimmen

Bij het dimmen van Halogeen lampen wordt de kleurtemperatuur warmer. Dat is bij standaard LED lampen niet het geval. Bij Halogeen lampen zal een lamp met een waarde van 3000 Kelvin dalen naar pakweg 2600K. Hoe lager het aantal Kelvin, hoe warmer het licht. Wanneer je een dimbare R7s LED lamp gebruikt blijft een waarde van 3000K ook op mindere lichtsterkte 3000K. Kies dus voor de waarde die aansluit bij de toepassing.

 

360 Graden licht met R7s LED lampen

Eigenlijk zijn R7s LED lampen kleine LEDs die in de rondte worden geplaatst en zo een “array” vormen. Ze geven daarmee rondom licht, overal met de juiste lichtsterkte. Dat maakt R7s LED dimbaar zeer functioneel met een hoge betrouwbaarheid en rondom licht.

 

LED lampen vervangen Halogeen

Net als andere LED lampen bieden de R7s LED lampen alle voordelen van LED technologie. Ze besparen enorm veel energie, ze worden niet zo heet als andere lampen en ze gaan zeer lang mee. Ook voor R7s fittingen zijn LED lampen uitermate geschikt. Let naast de wattage ook op de gewenste kleurtemperatuur van de LED lamp.

https://www.leds-depot.be/