Shuaimw
Image default
Business / Marketing and Advertising

Uw unieke skischoenen bij skischoenopmaat.nl

Bij Skischoenopmaat.nl kunt u uw eigen persoonlijke én unieke skischoenen laten maken. Alle wintersporters onder ons weten als geen ander hoe vervelend het kan zijn als je toch net niet de juiste maat hebt gekocht en vervolgens een aantal dagen met zere voeten of zelfs met een blessure rondloopt. Bij skischoen op maat willen wij dat probleem graag voorkomen en wij wensen onze klanten een pijn- en blessurevrije wintersport toe. 

Hoe gaat skischoenopmaat.nl te werk?

Bij skischoenopmaat.nl werken wij met een zes stappenplan om uw ideale skischoenen op maat te maken. De eerste stap is altijd de intake ofwel de voetanalyse. Tijdens de intake voeren wij een analyse uit om erachter te komen wat het beste bij u past als wintersporter. Wij nemen eerst persoonlijke informatie af zodat wij weten wat uw skistijl én niveau is en welke eventuele klachten of beperkingen u ervaart. Als dit eenmaal is gedaan, gaan we door met de voetmeting. Hierbij meten we de breedte van uw voet, de lengte en de hoogte van uw voetboog. Daarna analyseren wij uw voet ook meteen om te kijken hoe flexibel uw voet is en welke vorm uw voet heeft. Ook kijken we naar de stand van uw onderbeen en/of uw knieën. De tweede stap is de 3D en de 2D voetscan. Hierbij wordt de volume waarde van uw voet en onderbeen opgemeten en met de 2D scanner kijken wij ook meteen naar de voet belastingdruk. De derde stap is het analyseren van uw eventuele voetproblematiek en welke oplossingen hierbij passen. Tijdens deze analyse kijken we of u wel of geen ski schoenzool moet, welke flexibiliteit de skischoen nodig heeft, welke maat en welke skischoen leest het beste past bij uw voet. De vierde stap is de custom-made ski zolen. Hierbij maken we uw ski zolen op maat en krijgt u diverse inlegzooltjes om te proberen welke het beste bij uw voet past. De vijfde stap is het passen. U krijgt uw op maat gemaakt schoen aan om te passen en door diverse technieken kunnen wij de schoen nog aanpassen waar nodig. Tot slot wensen wij u een fijne wintersport vakantie!

Contact

U vindt ons online of u kunt van den Berg Sport vinden in Driebergen-Rijsenburg. Wij zijn maandag tot en met zaterdag open en zijn zowel telefonisch als via e-mail bereikbaar.