Shuaimw
Image default
Business / Marketing and Advertising

Uw incassobureau in Rotterdam

Uw facturen sneller betaald met Incassonet, uw incassobureau in Rotterdam. Iedere ondernemer krijgt eens in de carrière wel eens te maken met slecht betalende debiteuren. U wilt natuurlijk worden betaald voor uw geleverde diensten, maar niet uw klantrelatie verliezen. Dit is lastig, maar gelukkig biedt Incassonet hier de oplossing. Wij werken daadkrachtig, maar richten ons tegelijkertijd ook op het behouden van een goede klantrelatie.

Werking

Veel mensen weten niet goed hoe een incassoproject in zijn werk gaat. Dit is logisch, u hoopt er natuurlijk nooit mee te maken te krijgen. Wanneer u er echter wel een keer mee te maken krijgt, zijn er een aantal stappen die u moet doorlopen. Ten eerste dient u online uw incassozaak in, door uw onbetaalde factuur via onze website of direct via e-mail aan te leveren. U ontvangt vervolgens direct een e-mail met een ontvangstbevestiging van uw incasso-opdracht. In uw persoonlijke portaal kunt u dan uw incassozaak volgen.

Uw incassozaak starten

Na ontvangst van uw vordering zullen wij uw debiteur direct aanschrijven. Wij doen dit natuurlijk zowel via de post als via de e-mail. Vanaf dat moment is uw debiteur, volgens de wet, incassokosten verschuldigd. De hoogte van deze kosten zijn vastgelegd in een staffel. Mocht uw debiteur niet reageren, zullen wij hem of haar ook via telefoon, SMS of social media trachten te bereiken. Wij doen dit uitsluitend om contact te krijgen met de debiteur en een passende oplossing te vinden. Als uw klant van mening is dat hij een reden heeft om niet te betalen, nemen wij contact met u op en bespreken we de mogelijke vervolgstappen. We zullen altijd kijken naar de beste oplossing en proberen de klantrelatie in stand te houden. Vaak vinden wij een passende oplossing die goed uitpakt voor alle partijen.

Incassobureau in Rotterdam nodig?

Heeft u een incassobureau in Rotterdam nodig, dan kunt u bij ons terecht. Wij werken echter ook vanuit andere plekken in Nederland. Dit doen wij met respect voor u en uw klant, persoonlijk contact en duidelijke afspraken. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en zijn er geen onverwachte kosten. Wilt u meer weten over Incassonet, kijk dan vooral ook op onze website!