Shuaimw
Image default
Business / Marketing and Advertising

U bent op zoek naar een hovenier in Heerhugowaard?

Dé hovenier in Heerhugowaard is natuurlijk Gert-Jan Klercq. Hij realiseert met veel plezier en passie uw persoonlijke tuindroom. Nadat hij uw wensen, ideeën en behoeften in persoonlijke, niet-bindende gesprekken heeft vastgelegd en een individueel concept heeft gecreëerd, volgt de uitvoering.

Uw voordeel bij deze hovenier in Heerhugowaard

Met deze hovenier in Heerhugowaard heeft u direct een gekwalificeerde voorman en tegelijkertijd contactpersoon nummer 1 voor de uitvoering van uw project in de arm genomen. Want de eigenlijke creatieve fase van een (her)ontwerp is die van het bouwen. Mocht u op korte termijn nieuwe ideeën of veranderingen hebben, dan kunt u dit direct met hem ter plekke bespreken.

Met de Noord-Hollandse Tuinman bloeit uw tuin in volle glorie

Professionele tuinverzorging vereist veel ervaring en specialistische kennis. Daarom staat deze gekwalificeerde tuinder altijd aan uw zijde met advies en praktische hulp, want….: Uw tuin moet meer uitnodigen om te genieten en te ontspannen dan om te werken. Met gevoeligheid de kostbare tuin bonsai vakkundig gekapt of de machtige boom met de nodige zorg geveld. U kunt bij hem terecht o.a. terecht voor: het snoeien van bomen, planten en struiken, het verzorgen van uw rozen, het verzorgen van uw gazon (maaien, verticuteren etc.) zodat niet het gras van uw buren maar dat van uzelf altijd groener is. Met veel liefde zorgt hij voor uw tuin. Zijn tuinonderhoudsdiensten kunnen eenmalig of als abonnement worden aangeschaft. Hij is overigens ook “tuin-sitter”, dus hij zorgt ook voor uw tuin tijdens uw vakantieverlof.

Deskundige ervaring betaalt zich terug

Op verzoek stelt hij graag een individuele offerte voor u samen. Als u wilt dat uw tuin mooi, bloeiend en netjes is, kunt u op zijn gedegen kennis en ervaring vertrouwen. De kunst is om het tuinontwerp zo te plannen dat er een gedetailleerde planning beschikbaar is, die ruimte laat voor creativiteit. De eerste stap is een “on-site discussie” – alles is vrijblijvend en gratis. Dit zal u helpen om hem en zijn werkwijze te leren kennen – want niet alleen de ideeën, maar ook het intermenselijke moet kloppen. Luister dus goed naar uw intuïtie. Met de informatie van de eerste bijeenkomst gaat hij voor u aan de slag en ontwikkelt een concept op maat. Binnen enkele dagen ontvangt u een eerste offerte.

Related Posts

Dozenhal: grootste assortiment van Nederland

Graag een ooglidcorrectie ondergaan?

50 jaar getrouwd