Shuaimw
Image default
Business / Marketing and Advertising

Screenprotector op uw Samsung aanbrengen

Bij het aanbrengen van een screenprotector voor een Samsung mobiel, komt het vaak voor dat er bubbels ontstaan onder de screenprotector. Om dit te voorkomen hebben wij hieronder een aantal handige tips gezet, zodat het scherm van uw Samsung mobiel niet alleen goed beschermd is maar er ook nog eens goed uit ziet.

Plaats

Om te voorkomen dat er teveel stof in de lucht zit is het belangrijk dat de screenprotector wordt geplaatst in een ruimte waar weinig stof aanwezig is. Een voorbeeld hiervan is de douche. Op deze plaats is het vochtig, waardoor er weinig stof kan rond zweven. Heeft u even geen badkamer in de buurt? Zorg dan in ieder geval voor een rustige plaats waar de stof niet kan rond circuleren door mensen die langslopen.

Wassen van je handen

Door het wassen van je handen voorkomt u dat uw screenprotector niet vies wordt aangebracht op het scherm van uw Samsung mobiel. Als de onderkant van uw screenprotector namelijk vies is van uw handen, blijf je dit altijd zien. Daarnaast is dit één van de oorzaken waarom het vaak gebeurt dat er bubbels onder de screenprotector komen.

Telefoon schoonmaken

Natuurlijk moet u zorgen dit in ieder geval het scherm van uw mobiel volledig schoon is. De beste manier om dit te doen, is door het scherm met een vochtig- of alcoholdoekje. Hierna is het belangrijk dat u nog eens met een microvezeldoekje over uw scherm gaat, zodat al het stof van uw scherm gehaal wordt. Deze doekjes worden vaak meegeleverd bij de screenprotector.

Wegdrukken en wachten

Als u de screenprotector aanbrengt is het belangrijk dat u de bubbeltjes die er nog zitten voorzichtig wegdrukt met bijvoorbeeld een pinpas. Als de bubbels hierna nog niet helemaal weg zijn, hoeft u de screenprotector niet direct weer opnieuw aan te brengen. Het is namelijk vaak zo dat de bubbels binnen een uur uit zichzelf verdwijnen.

Opzoek naar een beschermende screenprotector voor uw Samsung mobiel? Bij telefoon-paradise.nl krijgt u bij elke bestelling een gratis screenprotector.

http://www.telefoonhoesjes-paradise.nl/

Related Posts

Wat is het perfecte cadeau voor een 40 jaar getrouwd stel?

Bax houthandel, de eiken vloer specialist van Nederland!

Repromat zorgt voor expertise