Shuaimw
Image default
Business / Marketing and Advertising

SAM design | Webdesign Den Haag

Webdesign Den Haag  

 

Als u uw webdesign in Den Haag wilt laten verzorgen is het van belang dat dit design responsive is. Een site is responsive als de grootte van de site zich automatisch aanpast aan het formaat van het beeldscherm van het apparaat dat gebruikt wordt. De term responsive design is nog lang niet bij iedereen bekend. Dit artikel geeft aan wat responsive design de voordelen hiervan zijn voor uw webdesign uit Den Haag.  
 
Voordelen van een responsive webdesign in Den Haag 

Maar één URL voor uw webdesign uit Den Haag 

Het webdesign uit Den Haag laten verzorgen door een externe partij kan handig zijn vanwege de technische kennis. Het is voor een gespecialiseerd bureau realtief makkelijk om bijvoorbeeld van twee losse sites (een voor de dekstop, en een voor mobiele devices) één URL te maken en deze sites samen te voegen. Dit oogt professioneler en voorkomt eventuele verwarring bij gebruikers.  

Eén betere gebruikerservaring  

Uw webdesign in Den Haag voorzien van responsive webdesign, zal zorgen voor een betere gebruikservaring. De content  zal precies passen op het scherm. Dit heeft als gevolg dat men vrijwel niet heen en weer hoeft te scrollen en in en uit hoeft te zoomen om de pagina in zich op te nemen. Een groot aantal van de surfers zal terugkeren naar de zoekresultaten als men merkt dat de site zich niet aan zal passen aan het device. Om het webdesign van uw site in Den Haag goed te verzorgen, is het van belang hier rekening mee te houden. 

Hogere positie binnen Google  

Het responsive design is voor uw webdesign in Den Haag ook ten slotte voor de positie binnen Google van groot belang. Het hebben van een responsive design geeft aan Google mee dat u meedenkt met de bezoeker van de site en een prettige site aan weet te bieden. Het hebben van een site met een responsive webdesign uit Den Haag zal uw positie binnen Google doen.  

Om uw webdesign uit Den Haag aan te passen en een responsive webdesign erin te verwerken is het van belang een betrouwbaar bureau in te schakelen om dit te verzorgen. SAM Design staat bijvoorbeeld bekend als een betrouwbaar bedrijf voor webdesign in Den Haag. U kunt altijd contact opnemen met SAM om te weten te komen wat SAM Design voor u kan betekenen wat betreft webdesign in Den Haag.