Shuaimw
Image default
Business / Marketing and Advertising

Polderscooter, de winkel voor het verhuren of kopen van een scooter!

Bij Polderscooter kunt u terecht voor bijna alles wat te maken heeft met een scooter! Van onderhoud, tot het kopen van een scooter! Wij hebben een groot assortiment met meer dan 500 soorten merken en maten op voorraad. Dus de keuze uit ons assortiment is reuze! Voor iedereen een scooter! Maar Polderscooter kan veel meer betekenen voor u dan alleen maar scooters verkopen.

De geweldige service van Polderscooter

Ondanks dat Polderscooter het grootste assortiment scooters heeft, bieden ze ook geweldige service aan voor u. Bijvoorbeeld onderhoud van uw scooter. Wij bieden verschillende soorten onderhoudspakketten waar waar u uit kan kiezen. Deze bestaan meestal uit checking van de remmen, olie vervangen, bandenspanning checken en nog veel meer. Als u gestrand bent met uw scooter, kunnen wij u en uw scooter op locatie ophalen met de ophaalservice van Polderscooter. Dan hoeft u helemaal niet meer te lopen met uw scooter bij de hand. Polderscooter doet er alles aan om u op uw gemak te stellen.

Leasen

Vindt u een scooter te duur om te kopen, maar wilt u er wel een? Dan hebben wij de oplossing voor u! U kunt ook bij Polderscooter een scooter leasen voor een scherp bedrag. Vanaf € 18,- per maand kunt u al een geweldige scooter rijden. Als u scooter lease wilt aanvragen, kunt u dat doen via de website van Polderscooter. U hoeft alleen maar een formulier in te vullen met een paar gegevens en daarna kunt u al binnen een week genieten van een scooter. De keuzes uit scooters om te leasen zijn groot. Bijna alle scooter zijn omgelijk om te huren. Als u een specifieke scooter wilt huren, kunt u het beste op de website kijken voor meer informatie.

Kom langs in onze showroom!

Bent u benieuwd of er een scooter voor u tussen staat? Bekijk dan de website van Polderscooter voor het gehele assortiment en meer informatie over de diensten. Wilt u een test ritje maken met een scooter? Dit kan bij een van de vestigingen van Polderscooter. Bovendien hebben wij een grote showroom waar u de scooter kunt bewonderen!

 

Related Posts

Hoe kunnen mijn werknemers goed presteren?

Een opslagruimte huren in Woerden

Graag een ooglidcorrectie ondergaan?