Shuaimw
Image default
Business / Marketing and Advertising

OTTO Workforce

Wil je aan de slag zonder te solliciteren? Bij OTTO Workforce kan het! We accepteren namelijk alleen de beste medewerkers. Heb je dus veel werkervaring en kun je je gemakkelijk uit de voeten maken wanneer je een nieuwe baan krijgt? Dan kun je bij OTTO Workforce onmiddelijk gaan werken.

We bieden vooral banen aan in de Oost-Europese regio’s. Vanaf Nederland tot en met Oekraïne en alles daar tussenin. Ook in Duitsland en in Polen hebben we veel werk aan te bieden. Bij ons staat met name met respect met elkaar omgaan en eerlijke arbeidsvoorwaarden centraal. Kan je goed samenwerken en met jouw klanten en collega’s en ben je werklustig? Meld je dan aan bij onze uitzendkracht en vind gelijk werk.

Direct aan de slag

Bij OTTO Workforce kan je direct aan de slag. Indien alle verzekeringen, huisvesting en passend vervoer is geregeld kan je meteen gaan werken. Is dit nog niet in orde en moet je nog de in Nederland verplichte zorgverzekering afsluiten? Dan is dit geen enkel probleem. Mocht je zo snel mogelijk een baan willen vinden dan kunnen wij gelijk al het papierwerk voor jou regelen waardoor je in een zeer korte tijd aan de slag kunt om een eerlijk salaris te verdienen. Ben je er dus aan toe om voor een bedrijf te werken binnen ons land of juist ver weg in het buitenland zoals Hongarije, Slowakije, Tsjechië of Bulgarije? Dan kan je je vandaag nog melden als uitzendkracht.

Vind de baan die bij jou past

Je kan bij OTTO Workforce in aanmerking komen voor allerlei banen. Uiteraard zullen deze aansluiten op jouw vooropleiding. Het kan werkelijk van alles en nog wat behelsen. Zo kan je als orderpicker aan de slag, maar ook als logistiek voorman. Wil je dus in de productie terecht of ben je een leidinggevende? Je vindt jouw baan als uitzendkracht bij ons. Je kan er terecht als part timer, als full timer en als flexibel medewerker. Wat jou voorkeuren ook zijn. Je kan de baan die bij jou past vinden bij OTTO Workforce.

 

https://www.ottoworkforce.nl/

Related Posts

Vespa Super motorscooter kopen

Een aluminium schuifpui heeft veel voordelen

Meer tijd voor je bedrijf? Neem een Virtual Assistant!