Shuaimw
Image default
Business / Marketing and Advertising

Opslagruimtes huren bij Opslagman

Bij Opslagman kunt u snel en gemakkelijk een opslagruimte boeken via de website. Dit kan alleen online zodat u zelf eenvoudig alles kunt beheren. Zo kunt u ook op elk gewenst moment de opslagruimte opzeggen of een aanvraag doen voor een grotere of kleine ruimte. Hierbij moet u kiezen voor een vestiging. Er zitten vestigingen verspreid door het land in Veenendaal, Amerongen, Nieuwegein en Utrecht. Zodra u uw aanvraag heeft gedaan kunt u via de portal direct uw toegangscode en boxnummer vinden. U heeft deze toegangscode nodig voor de entree binnen uw eigen box. Deze code is ingesteld zodat uw ruimte (en dus de goederen die daar opgeslagen staan) extra goed te beveiligen tegen bijvoorbeeld diefstal en/of vandalisme. Bovendien worden alle vestigingen goed in de gaten gehouden door middel van camera’s en heeft Opslagman regels ingesteld betreft bezoektijden van de boxen.

Wie zijn Opslagman?

Opslagman zit al zestien jaar in het vak van het verhuren van opslagruimtes. Van origine was het een vastgoedbedrijf maar zij besloten om zich te focussen op de verhuur van opslagruimtes voor particulieren. Het bedrijf is al erg bekend bij het publiek en heeft de afgelopen jaren vele positieve beoordelingen ontvangen. Dit omdat veiligheid en kwaliteit voorop staat bij het bedrijf – klanten zien dit terug in de werkwijze. U kunt alle beoordelingen vinden op diverse platforms als Feedback Company en huren.nl. Er wordt hierbij bewust gekozen voor het online verhuren (zoals eerder vermeld). Zo kunt u altijd alles zelf regelen, ieder uur van de dag. U ontvangt alle benodigde informatie per e-mail. Voor vragen kunt u altijd telefonisch contact opnemen.

Hoe werken de opslagruimtes?

De opslagruimtes zijn verwarmd en altijd beveiligd. Deze boxen zijn beveiligd door middel van een unieke toegangscode. U kunt uw ruimte extra beveiligen bijvoorbeeld door middel van een hangslot. Ook zijn er camera’s opgehangen om het verkeer rondom de ruimtes in de gaten te houden. U kunt iedere dag van de week uw ruimte bezoeken – er is dus geen limiet. Ook kunt u kosteloos gebruik maken van vervoersmiddelen die ter plekke beschikbaar zijn, bijvoorbeeld een lift zodat u uw zware spullen niet mee hoeft te sjouwen.

Related Posts

Meer tijd voor je bedrijf? Neem een Virtual Assistant!

Eerst onderstaande tips toepassen pas daarna de deurwaarder Nijmegen inschakelen

SEO Den Haag | SAM Online Marketing