Shuaimw
Image default
Business / Marketing and Advertising

Meer tijd voor je bedrijf? Neem een Virtual Assistant!

Virtual assistants worden steeds meer gevraagd voor diverse ondernemingen en branches. Wilt u misschien misschien zo een virtuele assistent inhuren? Op die manier kunt u meer tijd overhouden voor uw onderneming en krijgt u meer overzicht over andere belangrijke zaken. Gezien een virtual assistant u helpt met het ontzorgen van overvolle mailboxen en afspraken, kunt u focussen op wat er toe doet. Ook als u niet de juiste kennis beschikt over bepaalde zaken zoals contentkalenders, het opstellen van nieuwsbrieven of andere vormen van sociale media kan een virtual assistant u van dienst zijn. 

Wat is een virtual assistant?

Een virtual assistant is letterlijk een assistent die op afstand voor u komt te werken. Door deze moderne manier van werken, hoeft u niet apart een secretaresse of een assistent in te huren. Gezien we tegenwoordig bijna alles online kunnen regelen invoeren, is een virtual assistant een uitkomst. De VA kan via de cloud bij al uw persoonlijke gegevens, afspraken en programma’s komen. Gezien een VA niet in uw loondienst valt, bespaart het u ook een hoop geld: geen ziektekosten of vakantietoelage. Alle communicatie tussen onderneming en uw persoonlijke VA kan via E-mail, telefonisch of Skype. Taken die wij op ons kunnen nemen zijn bijvoorbeeld het lezen én beantwoorden van zowel uw zakelijke als persoonlijke e-mails, de mailbox orderen, de agenda’s beheren en bijhouden van afspraken, digitaal archiveren, back-ups maken van belangrijke bestanden, bewaken van deadlines en nog veel meer. In principe doet een virtual assistant alles wat een secretaresse normaal gesproken zou doen. Bij SAM assistants kunt u een VA inhuren die u graag helpt bij al deze taken en zaken. SAM Assistants bestaat al ruim vier jaar en met onze kennis en ervaring kunt u rekenen op alleen de best getrainde personal assistants die virtueel voor u te werk gaan. 

Wat zijn de voordelen?

Een virtual assistant inhuren biedt vele voordelen. Gezien zij op afstand werken, hoeft u geen extra werkplek aan te bieden. Ook scheelt het reistijd en dus reiskosten. De virtual assistant mag zelf weten wanneer hij/zij werkt en beschikt over de juiste tools en programma’s waar u misschien niet over beschikt. Tot slot is het samenwerkingsverband flexibel waardoor u niet vastzit aan een contract. 

Klik hier voor een virtual assistant.

Related Posts

Google shopping uitbesteden

Zorggeschil legt de wkkgz uit

Het verzorgen van een warm gevoel