Shuaimw
Image default
Business / Marketing and Advertising

Makelaar Rhenen nodig?

Een makelaar in Rhenen in de arm nemen, is een goede keuze als je als huizenbezitter wilt verhuizen. Gemiddeld verhuizen er per jaar ongeveer 1,5 miljoen mensen van het ene huis naar het andere. In 2016 waren dat er maar liefst 1,8 miljoen, het hoogst gemeten aantal de afgelopen 40 jaar. Er kunnen allerlei redenen aan ten grondslag liggen: je gaat op kamers wonen; je wilt groter/kleiner gaan wonen; je wilt juist dichter bij je werk gaan wonen. De een verhuist wat sneller en vaker dan de ander. Gemiddeld verhuizen we in Nederland ongeveer 7 keer. In 2016 waren er ongeveer 18.074 transacties alleen al in Utrecht.

Wat bevordert je keuze voor een makelaar omgeving Rhenen?

De voor jou beste makelaar uit Rhenen kies je natuurlijk aan de hand van een aantal factoren. De ene factor is voor jou net iets belangrijker dan de ander, voor iemand anders geldt hetzelfde maar dan voor weer heel andere factoren. Welke factor voor jou van belang is, daar kun je natuurlijk alleen maar zelf een antwoord op geven. Hieronder een korte uiteenzetting om het maken van je keuze voor de makelaar omgeving Rhenen wat te vergemakkelijken.

Belangrijk om te weten bij het kiezen van een makelaar uit Rhenen

Kies altijd voor een geschoolde makelaar uit Rhenen. De makelaars van Zonnenberg Makelaardij zijn allemaal gecertificeerde makelaars aangesloten bij de brancheorganisatie VBO met meer dan 1.100 aangesloten makelaars, taxateurs en verhuur specialisten uit geheel Nederland. Ze hebben een beroepsaansprakelijkheid afgesloten en zijn aangesloten bij een goede klachtenregeling.

De makelaars en overige medewerkers van Zonnenberg Makelaardij begeleiden je van a tot z bij het ingewikkelde proces dat komt kijken bij het verkopen van je woning, maar ook het aankopen van je nieuwe thuis. Met veel enthousiasme en passie geven ze je een persoonlijke service en kun je je voordeel halen uit hun jarenlange marktexpertise en ervaring. Op Funda zijn ze goed zichtbaar met goede duidelijke foto’s en een uitgebreide omschrijving van alle te koop staande panden zodat een groot publiek jouw woning te zien krijgt.

Of je de juiste keuze maakt is ook afhankelijk van de ‘klik’ die er moet zijn voor de komende tijd, ga dus gerust even langs voor een kennismakingsgesprek en om jouw wensen te bespreken.

Succes!