Shuaimw
Image default
Business / Marketing and Advertising

Lamelparket van de beste kwaliteit

Na verschillende showrooms te hebben bezocht, waren wij het er wel over eens geworden dat wij graag lamelparket in onze woning wilden hebben. Het vinden van een goede aanbieder van lamelparket was een vrij lastige klus. Doordat wij allebei niet echt iets van vloeren afwisten, was het lastig om te zien welke aanbieder nu echt de waarheid sprak. Bij sommige aanbieders kregen wij namelijk erg het gevoel dat zij enkel op ons geld uitwaren en niet echt goede kwaliteit vloeren leverden. Wij zijn vervolgens binnen onze eigen kring gaan kijken naar ervaringen van anderen. Van vrienden van ons hoorden wij dat Bax Houthandel een goede aanbieder is van lamelparket in onze omgeving. Ga naar de website www.baxhouthandel.com voor meer informatie over lamelparket.

 

Lamelparket zonder tussenpersoon

 

Toen wij hoorden dat Bax Houthandel een goede aanbieder is van lamelparket bij ons in de omgeving, zijn wij een kijkje gaan nemen in hun showroom in Barneveld. Hier zagen wij direct erg veel vloeren en werden wij hartelijk ontvangen door de medewerkers. Wij vertelden dat wij ons graag wilden verdiepen in het lamelparket en dit was verder geen enkel probleem. De medewerker liet ons de verschillende soorten lamelparket zien en vertelde alle voor- en nadelen van de verschillende soorten. Hierdoor kregen wij een erg eerlijk en duidelijk beeld van elke vloer en wisten wij precies waar wij aan toe waren. De medewerker vertelde ons dat de prijzen bij Bax Houthandel een stuk lager liggen dan bij andere aanbieders. Ons viel dat ook al gelijk op. De lagere prijzen komen doordat Bax Houthandel geen gebruik maakt van een tussenpersoon. De vloeren komen direct uit eigen fabriek en zijn daardoor een stuk goedkoper. Ook weet Bax Houthandel daardoor precies hoe de vloeren worden gemaakt en van wat voor kwaliteit zij zijn.

 

Goed advies

 

Achteraf gezien kunnen wij wel stellen dat wij erg te spreken zijn over de goede service waarmee Bax Houthandel ons geholpen heeft. Het lamelparket waar wij uiteindelijk voor hebben gekozen is ons geadviseerd door Bax Houthandel. Wij zijn nog steeds erg tevreden over de vloer en de service waarmee deze geplaatst is in onze woning! Bax Houthandel is zeker een aanrader!

 

Related Posts

Uw unieke skischoenen bij skischoenopmaat.nl

Ik had een fietsenmaker in Veenendaal nodig

Een opslagruimte huren in Woerden