De Dozenhal heeft een groot assortiment aan kartonnen dozen en andere verpakkingsmaterialen. Voor iedere verhuizing of voor het verzenden van producten bent u bij de Dozenhal aan het juiste adres. U kunt kiezen voor een nieuwe doos die bekend staat om zijn kwaliteit of voor een gebruikte doos waarbij u denkt aan het milieu. Bovendien is er een geschikte doos voor iedereen. Denk aan een tabaksdoos, containerdoos, postdoos, een amerikaanse vouwdoos, groothandel doos en nog veel meer soorten. Ook kunt u uw doos laten bedrukken om bijvoorbeeld uw naamsbekendheid te verhogen. Hierbij kunt u aangeven wat uw wensen zijn – kleur of zwart/wit, alles is mogelijk bij Dozenhal.

Goedkope kartonnen dozen

U kunt goedkope kartonnen dozen bestellen bij de Dozenhal voor uw bedrijf of als particulier. U kunt kiezen voor één doos of meerdere aantallen. De dozenhal beschikt over meer dan 7000 pallets en meer dan 2500 verschillende formaten. Dat betekent dus dat er altijd een geschikte doos is om uw producten goed op te bergen, te verhuizen of te versturen. Mocht het juiste formaat er niet tussen staan? Vraag dan een offerte aan. Deze offerte is geheel vrijblijvend zodat u een duidelijk beeld krijgt van de producten en het kostenplaatje.

De voordelen van karton

Nu vraagt u zich misschien af wat nou precies het voordeel is als u een doos aanschaft van karton. Allereerst is karton ruimtebesparend. Karton is makkelijk (zelf) in elkaar te vouwen en te tapen en is vrijwel meteen daarna klaar voor gebruik. Ook is karton stapelbaar en beschikt vrijwel zelf over geen gewicht maar hebben toch een sterke eigenschap om uw producten te beschermen tegen beschadigingen tijdens het transporteren. Voor kleine pakketjes, is een kleine doos van karton makkelijk om door de brievenbus te leveren. Karton kan voor veel diverse dingen ingezet worden – verzending, opslag maar ook als geschenkverpakking. Denk aan de eerder genoemde Amerikaanse vouwdoos. Deze vouwdoos wordt vaak gebruikt bij het verzenden of bij het opslagen van goederen door zijn compactheid. Bij Dozenhal heeft u gegarandeerd een doos die bij uw wensen past. Bovendien is karton ook duurzaam en kiest u voor het milieu.

Kijk voor meer informatie op https://www.dozenhal.nl/kartonnen-dozen.