Shuaimw
Image default
Business / Marketing and Advertising

Kantoorruimte in de buurt van Arnhem

Dé perfecte kantoorruimte. Het is en blijft altijd een kwestie om de juiste kantoorruimte voor het juiste bedrijf te vinden. Bent u op zoek naar een kantoorruimte in de buurt van Arnhem of omstreken? Zoek dan niet verder. Franklin kantoorruimte Arnhem biedt alles wat je nodig hebt, en meer. Iedereen stelt verschillende eisen aan een kantoorruimte, maar er zijn altijd een aantal vereiste. Dit gaat om de basis principes, zoals een schoon kantoor, een goed werkend luchtzuiveringssysteem en een goede verwarming. Het spreekt voor zich dat het bedrijven pand Franklin Business Center dit allemaal biedt. De ruimten in het pand van de Franklin zijn van zeer goede kwaliteit; en tevens ook nog eens tegen een goed betaalbare prijs. 

Wat houden de kantoorruimten in?

De ruimten van het pand van de Franklin Business Center zijn van top kwaliteit. Elk kantoor is compleet gestoffeerd en dat zorgt voor een mooi interieur. Daarnaast is er in elk kantoor genoeg ruimte voor het mogelijk nieuwe kantoormeubilair. De ruimten worden gevuld met elk een aantal replica’s van onze eigen bodem: namelijk de schilder en zanger Herman Brood. Er zijn ook in elke ruimte planten aanwezig, om het groengehalte te verhogen in de ruimte en de kamers een beetje op te fleuren. Elke ruimte heeft zijn eigen zonnewering die elektrisch bediend kan worden en een intercom om klanten via de voordeur gemakkelijk te woord te staan en naar binnen te laten.

Gedeelde ruimten in Franklin Business Center

Er zijn een aantal gedeelde ruimten in het kantoorpand van deFranklin Business Center. Zo heeft elke verdieping zijn eigen wc’s en keuken. Ook is er een ruime vergaderzaal aanwezig waar iedereen gebruik van mag maken. Deze zaal bezit een groot LED scherm met een aanwezige Chromecast om zo je klanten goed te woord te staan. Ben je nou geïnteresseerd, of wil je een keer een kijkje komen nemen? Bekijk dan hier het beste kantoorpand van Arnhem en omstreken. 

https://www.franklinbusinesscenter.nl/kantoorruimte/