Shuaimw
Image default
Business / Marketing and Advertising

In de omgeving van Zeist een stukadoor vinden

Ik ben op zoek gegaan naar een stukadoor in de omgeving van Zeist die mij kon helpen met mijn plafond. Sindskort heb ik een appartement gekocht, maar er zitten een paar lelijke gaten in het plafond waar ik moeilijk bij kan. Bovendien heb ik geen idee hoe ik ooit een muur of plafond goed moet stucen. Daarom leek het mij een goed idee om een professional in te schakelen hiervoor en die zijn werk te laten doen.

Een stukadoor uit Zeist die weet wat hij doet

Ik wilde wel graag een stukadoor inschakelen in de omgeving van Zeist die wel wat jaren al in het vak zat. Zelf heb ik namelijk horrorverhalen gehoord van vrienden die een goedkope stukadoor hadden gevonden, maar die had echt geen idee waar hij mee bezig was. Uiteindelijk had hij het totaal niet goed afgewerkt en moest er nog steeds een ander komen om de rommel te fixen. Zo’n scenario wil ik graag voorkomen dus heb ik een beetje research gedaan naar verschillende stukadoors uit de omgeving. Daaruit bleek dat Guy Munneke met zijn website bovenaan stond en ook de beste reviews had van alle websites die ik had bezocht. Bovendien zag de website er goed uit en zag je meteen dat hij al wat jaren in het vak zit en precies weet waar hij mee bezig is. Dit was dus de persoon die ik moest hebben voor mijn plafond. 

Het kon niet beter

Toen ik contact had met Guy Munneke hadden we snel een afspraak kunnen regelen dat hij bij mij het plafond kwam repareren. Hij was keurig op tijd en begon meteen met het repareren. Ik dacht dit duurt wel eventjes dus ik ga een boek lezen. Ik had niet eens een bladzijde uitgelezen en hij zei dat hij klaar was. Ik stond daar verbaasd en zag inderdaad dat hij al klaar was en het zag er super netjes uit. Wat een goede service en ik ga Guy Munneke zeker aanraden voor mensen die een goede stukadoor zoeken.

Guy Munneke

Wilt u meer weten over de diensten van Guy Munneke? Bekijk dan de website via www.guymunneke.nl voor meer informatie.

Related Posts

Kamerscherm.nl – Kamerscherm tegen de laagste prijs

Een fijn ICT bedrijf uit Amersfoort om mee te werken

NuCall: de provider voor de zakelijke markt