Shuaimw
Image default
Business / Marketing and Advertising

Ik had een fietsenmaker in Veenendaal nodig

Ineens had ik een fietsenmaker in Veenendaal nodig, want ik was met de fiets onderuit gegaan. Het had gesneeuwd. Bah…niks aan. Sneeuw is leuk als je sneeuwballen wilt gooien, gaat sleeën, maar om in de sneeuw te fietsen vind ik gewoon niks. Zeker niet als er ook nog eens een laagje ijs op zit, dan kan het echt spekglad zijn. Op de fietspaden is nog wel normaal te rijden, maar op bepaalde plekken wordt er geen zout gestrooid. Ik wilde toch nog heel even naar buiten gaan om met de fiets wat kleine boodschappen te halen. Voor een paar boodschappen vind ik het niet nodig om de auto te pakken, dan pak ik gewoon de fiets. Zo deed ik dat deze keer ook, maar het ging mis. Wilde de bocht nemen in onze straat en gleed met de fiets weg. Daar lag ik dan, helemaal onderuit. Mijn knieën deden pijn, mijn handen ook. Gelukkig had ik nog wanten aan. Ik zag dat de fiets kapot was. Het stuur stond scheef, er zat een deuk in mijn spatbord en de koplamp was van de fiets af. Ai…dit was niet goed.

Op Google zocht ik naar een fietsenmaker in Veenendaal

Eenmaal thuis ging ik op zoek naar een fietsenmaker in Veenendaal, nadat ik eerst een beetje van de schrik was bekomen. Mijn fiets moest toch gemaakt worden. Op internet kwam ik terecht bij JZ Fietstechniek. Ik belde de fietsenmaker op en legde mijn verhaal uit. De man had met mij te doen en vertelde dat het geen probleem was om de fiets te repareren. We maakten een afspraak en ik besloot om de volgende dag mijn fiets bij hem te brengen. Bij JZ Fietstechniek is er ook een haal- en brengservice, maar voor mij was het geen probleem om deze keer zelf mijn fiets te brengen en te halen. Hij vertelde wat de reparatiekosten zouden zijn en of ik daarmee akkoord ging. We spraken af dat ik de dag daarop mijn fiets weer kon ophalen.

Mijn fiets weer opgehaald bij de fietsenmaker in Veenendaal

Zoals afgesproken kon ik die dag daarop weer mijn fiets ophalen bij de fietsenmaker. Pakte aan het eind van de middag mijn auto en reed naar hem toe. Mijn fiets stond al klaar en leek weer als nieuw. Fijn dat de fietsreparatie zo snel kon worden uitgevoerd. Ik betaalde de rekening en stopte de fiets weer in mijn auto. De volgende keer zal ik wel gebruik maken van de haal- en brengservice, want eigenlijk is dat een stuk praktischer. JZ Fietstechniek, nogmaals bedankt voor de fietsreparatie.

Related Posts

Digital marketing op de digitale snelweg

In de omgeving van Zeist een stukadoor vinden

Tijdschrift drukken