Bent u op zoek naar een houtboor die bij uw wensen past? Dan zit u hier goed! Wij beschikken over houtboren van hoge kwaliteit in verschillende soorten. Zodoende is er altijd wel een houtboor die persoonlijk het beste bij u past. We hebben de houtboren verdeeld onder vijf categorieën om het u wat makkelijker te maken: speedboren, azobe boren, machinaal boren, Forstner boren en slangenboren. Het is erg goed om als eerste na te denken waar u uw houtboor voor wilt gebruiken en daarna pas een keuze te maken tussen de houtboren.

Onze houtboren functioneren zeer goed en hebben oog voor detail

Zoals in de introductie genoemd bieden wij vijf verschillende categorieën houtboren aan. Ten eerste de slangenboor, die erom bekend staat erg lang te zijn. De slangenboor is ideaal voor het maken van afgewerkte ronde gaten en de slangenboor beschikt over een goede hitteafvoer. Bovendien is de slangenboor geschikt voor de meest voorkomende houtsoorten en zachte materialen. Naast de slangenboor bieden wij u de azobe boor, die ook wel de azobe slangenboor wordt genoemd. Deze boor is ideaal om te gebruiken bij hardhout en de lagering van de azobe slangenboor is extra hard zodat hij kan boren in verschillende soorten hardhout. Ten derde beschikken wij over de speedboor, die zijn naam dankt aan de snelheid waarmee het boort. Deze boor kunt u gebruiken voor de meest voorkomende soorten houd en ook voor zachte materialen. De speedboor beschikt over een punt en is daarom ideaal voor het boren van brede tot kleine gaten. Als vierde bieden wij u de Forstner boor, die eigenlijk een cilinderboor is en de ultieme boor is om grote (blinde) gaten te boren en te verzinken. Tenslotte hebben we nog de machinaal boor, die een centreerpunt heeft in gehard staal.

Overige aanbod van Technischeprodukten.nl

Natuurlijk biedt Technischeprodukten.nl niet alleen houtboren aan. U kunt veel meer technische producten bij ons verwachten, zoals technische sprays, handschoenen en luchtgereedschap. Twijfelt u nog steeds over de keuze tussen alle houtboren? Dan helpen wij u graag verder. Neem simpelweg contact met ons op via de gegevens op Technischeprodukten.nl en dan hoort u zo spoedig mogelijk van ons.