Shuaimw
Image default
Business / Marketing and Advertising

Hoe laat u een website maken?

 

SAM Design in Haarlem kan websites voor u in elkaar zetten. Elk bedrijf heeft een eigen website nodig en het hebben van een goede website is super belangrijk in de tegenwoordige tijd van het internet. Een website is namelijk een soort visitekaartje voor uw website en als uw website niet mooi gemaakt is zal dit slecht overkomen op bezoekers. Daarom is het heel belangrijk om een nieuwe website modern te laten maken door een ervaren webdesign bureau.

 

Het kennismakingsgesprek

Tijdens het kennismakingsgesprek gaat u rond de tafel zitten met een van onze ervaren designers. Daar kunt u precies aangeven naar wat voor soort website u op zoek bent en welke kenmerken de website allemaal moet hebben. Bijvoorbeeld een website met webshop of een bepaald kleurenschema. Na het kennismakingsgesprek krijgt u een offerte aangeboden.

 

Conceptversies

Wanneer u akkoord gaat met de offerte is het tijd voor het opstellen van de conceptversies voor elke pagina. Daarbij wordt voor elk soort pagina op de website een voorbeeld opgesteld en naar de klant verstuurd. De klant kan dan eventuele opmerkingen geven die dan weer door de designer bekeken en verwerkt worden. Wanneer de klant akkoord gaat met de conceptversies kan worden doorgegaan met de volgende stap, het invullen van de website.

 

Invullen van de gehele website

Nu de conceptversies zijn goedgekeurd kan de webdesigner aan de slag met het bouwen van de gehele website. De klant kan zelf inhoud, teksten en afbeeldingen, aanleveren maar dit kan ook geregeld worden door het webdesign bureau. Afhankelijk van de wensen van de klant wordt nu de hele website opgesteld en kan de klant dit even bekijken.

 

Website online zetten

Als al deze stappen doorlopen zijn kan de website online gezet worden. Vanaf nu is de website online vindbaar en kunnen al uw klanten terechtkomen op de nieuwe website!

 

Related Posts

Veiligheid op de weg

SEO Den Haag | SAM Online Marketing

Online marketing bureau Amsterdam