Shuaimw
Image default
Business / Marketing and Advertising

Het verzorgen van een warm gevoel

Wanneer er klanten langskomen bij jouw bedrijf voor een belangrijke afspraak of om bijvoorbeeld een nieuwe collectie samen te stellen dan wil je natuurlijk dat alles erop en top uitziet. Niet alleen voor die specifieke klant maar eigenlijk voor het gehele bedrijf. In de meeste gevallen kom je aan in de welkom hal of bij een balie waar je kan melden voor wie je komt. Het is dan ook verstandig om dit leuk aan te kleden. Mensen houden van een warm gevoel te het is dan ook van belang dat wanner ze een stap binnen zetten ze zich ook thuis voelen.

Het creëren van een warm gevoel

Als je een warm gevoel bij iemand wilt creëren is eigenlijk de eerst indruk het belangrijkst. Bij bedrijven wordt dit vaak beoordeeld op de contactpersonen en de manier waarop je binnenkomt. Als je binnenkomt in een kale witte hal dan is dit een onprettig gevoel. Het doet meer voorkomen dat je bij de tandarts zit dan dat je bij een partner bent om zaken te doen. Om ervoor te zorgen dat er wel een warm gevoel ontstaat wanneer iemand binnenkomt is het van belang dat je alles leuk aankleedt. Hierbij kan je denken aan planten of een mooie wanddecoratie met bijvoorbeeld het logo of de naam van jouw bedrijf. Wanneer je dit doet en bijvoorbeeld een aantal dingen vertoont die je hebt gemaakt of die invloed hebben gehad op jouw bedrijf is dit al een stuk anders binnenkomen.

Stel iemand op zijn gemak

Naast dat het van belang is dat jouw ontvangstruimte klantvriendelijk is en mensen zich thuis voelen wanneer ze naar binnenstappen is het nog altijd van belang dat je door persoonlijk contact iemand op zijn of haar gemakt stelt. Naast het aanbieden van een kop koffie is het ook altijd van belang om interesse te tonen. Hierbij kan je denken aan het stellen van een aantal standaardvragen. Wees hierbij niet te gemaakt, dit kan vaak averechts werken en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Heet mensen welkom en zo begint de start van een goede klanten relatie en dit is van belang voor een goede samenwerking.

http://www.bergslot.com/

Related Posts

Terrassenbretter für den Außenbereich

Deskundig linkbuilding bureau

Dé bedrijfsfotografe voor al uw plaatjes!