Shuaimw
Image default
Business / Marketing and Advertising

Het beste cadeau voor een 25 jaar getrouwd stel

Een aantal maanden geleden waren wij 25 jaar getrouwd en dat moest natuurlijk groot gevierd worden. Aangezien wij veel van onze kennissen wilden uitnodigen, besloten wij een grote ruimte te gaan huren waar plek was voor iedereen. Nu dit grote feest al eens even geleden is, vinden wij dit een goed moment op terug te blikken op deze mooie dag. De dag dat wij veel cadeaus gekregen en ontzettend veel hebben gelachen. Nu zo naderhand zijn wij goed gaan kijken naar de verschillende cadeaus die wij hebben gekregen en zijn wij tot de conclusie gekomen dat er echt heel veel leuke cadeaus bijzaten. Sommige cadeaus waren hetzelfde, maar dat mocht de pret niet drukken. Wij zijn erg blij met de vele cadeaus die wij kregen vanwege ons 25 jarige huwelijk en waren nog blijer met de verschillende persoonlijke boodschappen die wij bij deze cadeaus hebben aangetroffen.

Een combinatie cadeau toen wij 25 jaar getrouwd waren

Een van de cadeaus die wij kregen toen wij 25 jaar getrouwd waren, was een combinatie van een cadeau en een persoonlijke boodschap. Dit cadeau is ons dan ook erg bijgebleven en wij maken graag van de gelegenheid gebruik om het hier nog eens extra uit te lichten. Het cadeau dat wij ontvingen was namelijk een glossy. Dit is een soort tijdschrift waarin veel persoonlijke momenten over ons gedeeld kunnen worden en waarin ruimte is voor ook nog eens heel wat prachtige foto’s. Voor ons was dit dan ook echt een prachtig cadeau en wij hebben erg kunnen lachen over de verschillende foto’s en teksten die te vinden waren in de glossy. Wij zijn erg blij met dit cadeau en hoorden van onze vrienden dat zij dit ook nog eens zelf hadden gemaakt met Jilster, dat maakte alles nog een stuk mooier!

Inspiratie voor de toekomst

Jilster is dus een website waarmee je op een mooie manier een glossy kan maken die ook nog eens erg persoonlijk te maken is. Wij vonden dit het mooiste cadeau dat wij hadden gekregen, omdat het origineel en persoonlijk tegelijk is. Wij zijn dan ook erg te spreken over Jilster en wie weet geven wij dit cadeau aan anderen in de toekomst!

 

Related Posts

Dé bedrijfsfotografe voor al uw plaatjes!

Uw unieke skischoenen bij skischoenopmaat.nl

Zoekt u opslagruimte in Amsterdam Oost?