Shuaimw
Image default
Business / Marketing and Advertising

Grootformaat printer

Onze grootformaat printer draait in het kader van de feestdagen op volle toeren. In onze regio zijn we hofleverancier van bepaalde winkelketens op het gebied van reclame drukwerk. Ons bedrijf is groeiende en als we willen blijven doorgroeien hebben we behoefte aan extra capaciteit. We hebben onlangs 2 grote klanten binnengehaald. Om deze klanten op hun wenken te kunnen bedienen hebben we besloten om een extra grootformaat printer aan te schaffen. We kunnen het ons niet veroorloven om nee te verkopen of om gevraagde deadlines niet te halen. Wanneer er een grootformaat printer in storing komt te staan, moeten we kunnen terugvallen op een extra apparaat. Het is daarmee een investering die onvermijdelijk is. Bij de aanschaf van een grootformaat printer is het belangrijk om deze bij de juiste partij aan te schaffen. We hebben een leverancier nodig met verstand van zaken, die begrijpt hoe het er 22 aan toe gaat in de wereld van het reclamedrukwerk. Het moet vooral niet ophouden bij alleen leveren. We hebben behoefte aan service en ondersteuning, om zodoende onze klanten te kunnen bedienen. Voor is ons is een goede storingsdienst enorm belangrijk. Het kan altijd voorkomen dat een grootformaat printer in storing komt te staan door het veelvuldig gebruik ervan. Het is in dat opzicht essentieel dat er tijdig een servicemonteur op de stoep staat om het nodige onderhoud te plegen. Zo komt de operatie niet gevaar.

Grootformaat printer bij Repromat

Voor de aanschaf van onze nieuwe grootformaat printer zijn we terecht gekomen bij de firma Repromat. Van de verschillende leveranciers die wij hebben benaderd, maakte Repromat op ons de beste indruk. Je gaat vanzelfsprekend eerst op onderzoek uit op het internet. Daarnaast verzamel je informatie bij collega’s en concurrenten. Repromat blijkt een uitstekende naam te hebben opgebouwd op het gebied van grootformaat printers. De website ziet er goed uit, en na telefonisch contact te hebben gehad, zijn we uitgenodigd voor een bezoek aan de showroom. Repromat heeft een uitstekende demonstratie gegeven en de medewerkers bleken uiterst vakbekwaam. Een grootformaat printer van Repromat is een logische keuze.

Storingsdienst en kennisniveau

Voor de aanschaf van onze nieuwe grootformaat printer hebben we gekozen voor Repromat. De uitstekende storingsdienst en het hoge kennisniveau gaf daarin de doorslag. Met Repromat denken we een betrouwbare partner in huis te hebben voor onze grootformaat printer.

Related Posts

Zoekmachine optimalisatie en SEO

Xantion is uw ICT bedrijf in Barneveld

Website laten maken door webdesign Den Haag