Shuaimw
Image default
Business / Marketing and Advertising

Eerst onderstaande tips toepassen pas daarna de deurwaarder Nijmegen inschakelen

Een deurwaarder uit Nijmegen inschakelen, is vaak niet iets dat je als ondernemer graag doet. Je gaat eerst zelf aan de slag om ervoor te zorgen dat openstaande vorderingen alsnog voldaan worden. Beter laat dan nooit kan je motto zijn. Wanneer je echter vaker dan incidenteel te maken krijgt met debiteuren, zijn onderstaande tips vast een handig hulpmiddel om het je klanten wat gemakkelijker te maken om jouw rekeningen (tijdig) te voldoen. En als dit alles niets helpt, heb ik nog een laatste, ultieme tip voor je.

Zorg dat je volledig bent, alvorens een deurwaarder Nijmegen in te schakelen

Wanneer je een factuur verstuurt, moet je ervoor zorgen dat alle benodigde informatie in je factuur staat vermeld. Niets is vervelender dan een factuur die niet wordt betaald omdat je zelf een vermijdbare fout hebt gemaakt.

Wees bereikbaar

Het is ook belangrijk dat je klanten je altijd goed kunnen bereiken als ze vragen of problemen hebben. Daarom moet u altijd uw contactgegevens op de factuur vermelden, inclusief uw telefoonnummer, e-mailadres en bankgegevens. Het tijdig informeren van uw klant kan later vaak problemen voorkomen.

Wees serieus

Een goede rekening heeft ook altijd enig karakter. Dit kan de vorm, het gebruikte lettertype, je bedrijfslogo of je briefpapier zijn. Wees er nauwkeurig, consequent en serieus over. Gebruik alleen domme lettertypen als je een winkel hebt voor grappen en carnavalsartikelen – en dan alleen voor het briefpapier. De klant- en factuurgegevens moeten altijd duidelijk leesbaar zijn.

Wees er snel bij

Veel facturen worden nog steeds op papier verstuurd – maar dat is niet nodig. Ook online gemaakte facturen zijn rechtsgeldig en kunnen vaak op het scherm van de klant worden weergegeven, bij voorkeur met een printoptie. Als je ze als kopie per e-mail naar de klant stuurt, ontvangt hij ze sneller dan per post en weet je zeker wanneer je de factuur verstuurt.

Wees flexibel

In het internettijdperk is betaling per factuur bijna ouderwets. Bijna elke online shop biedt vandaag de dag de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende betaalmogelijkheden. Ook kun je hier je klanten tegemoetkomen. Bied meer mogelijkheden naast de klassieke factuur met overschrijving naar je bedrijfsrekening: Vooruitbetaling/contante betaling bij aflevering en automatische incasso zijn mogelijk, maar creditcard- of online betalingen, bijvoorbeeld via PayPal, zijn nog sneller.

Geeft dit alles onverhoopt niet het gewenste resultaat? Dan schakel je de hulp in van professionals als Groeneveld Gerechtsdeurwaarders.

Related Posts

Hoe laat u een website maken?

Voortaan alles met led verlichting

Plotters