Shuaimw
Image default
Business / Marketing and Advertising

Een sieraden display voor u

Een sieraden display voor u, dat kan gewoon. U kunt misschien denken dat het meer dingen zijn die in een winkel thuishoren voor het presenteren van sieraden, maar er valt veel te behalen met een sieraden display thuis! Het kan namelijk voor veel organisatie zorgen met uw eigen sieraden. U kent het wel, van die sieradenkistjes waar alle oorbellen, armbanden en kettingen door elkaar liggen. U heeft al eerder geprobeerd het allemaal op een nette manier te organiseren, maar het heeft niet veel baat gehad. Iedere ochtend kost het ook weer tijd om een setje te vinden dat goed samengaat met het outfit van vandaag, omdat alles door elkaar heen ligt, de oorbellen zijn natuurlijk per paar losgegaan waardoor u een kleine verzameling enkeltjes heeft én de kettingen hebben alweer knopen.

Een sieraden display, voor organisatie

Een sieraden display is ideaal voor het organiseren van de eigen sieraden. Bij oorbellen hebben we rekjes waar ongeveer twintig paar in kunnen hangen, allemaal netjes naast elkaar. Voor zonnebrillen hebben we luxe zonnebrillendoosjes waardoor een exclusief gevoel gecommuniceerd wordt. Bovendien ziet het er leuker uit in een kamer, het geeft een unieke interieurlook. Het scheelt tijd in de ochtend bij het klaarmaken, en het voorkomt dat sieraden makkelijk kwijtgeraakt worden. Al met al een goede investering!

Een voorbeeld sieraden display: de armbanden display

Maar waarom hebben winkeliers eigenlijk sieraden displays? Voornamelijk om de verkoopcijfers een kleine boost te geven. Wanneer u kijkt naar een sieraden display dat bestemd is voor armbanden, dan zult u zeven van de tien keer een model zien dat lijkt op een rechthoekige doos met een aantal compartimenten met kussentjes waar de armbanden omheen zitten. Klanten zijn eerder geneigd om sieraden te kopen die in dit display gepresenteerd zijn, omdat de display aan de klant communiceert hoe exclusief ze zijn. Ten eerste zitten ze in een doos, normaal zijn dozen gesloten, waardoor de presentatie hier impliceert dat de doos speciaal opengemaakt wordt voor de klant. Daarnaast zorgen de kussentjes voor een gevoel van zachtheid die resistentie tegen impulsaankopen tegenwerkt.

Related Posts

Makelaar Rhenen nodig?

Een specifieke BTC Scooter kopen

Energie vergelijken op onze website