Het huren van een opslagruimte in de omgeving van Utrecht is bij Opslagman geen enkel probleem. Met meer dan 390 units waar u uit kan kiezen, heeft u een groot aanbod. Bovendien heeft u de keuze uit verschillende maten units die voor u geschikt zijn. Het voordeel om bij Opslagman te huren is dat u binnen een paar minuten een opslagruimte heeft gereserveerd bij Opslagman via de website. Alles is mogelijk bij ons!

Opslagruimtes genoeg om te huren!

U hoeft zich geen zorgen te maken of er in Utrecht niet genoeg opslagruimtes te huur zijn. Wij zorgen altijd dat er opslagruimtes beschikbaar zijn voor u en dat u ook van opslagruimte kan wisselen als u hier behoefte naar heeft. Het kan u namelijk overkomen dat u een te kleine of te grote opslagruimte voor uzelf heeft gereserveerd en dat u een ander formaat wil. Via onze online service kunnen wij u gemakkelijk een andere opslagruimte aanbieden. Heeft u dan geen internet? Dan kunt u gerust even een van onze collega’s bellen en die komen zo snel mogelijk naar u toe om u te assisteren of te helpen. Wat nu ook spannend is, dat Utrecht een van onze nieuwe vestigingen is die binnenkort open gaat. We zijn natuurlijk erg enthousiast dat we nu ook klanten uit Utrecht kunnen helpen met het opbergen van bepaalde spullen.

Service en tools

Opslagman biedt de beste klantenservice en tools aan om u zo goed mogelijk te kunnen helpen. Met tools bedoelen we pallets waarmee u uw spullen op kan leggen en beter kan verplaatsen van plek A naar plek B. Of een lift die ingebouwd is in het pand. Let wel op dat deze lift niet geschikt is om mensen naar boven te vervoeren. Ook beschikken wij van een ophaalservice. Als u geen auto of iets zelf kan regelen om de spullen weg te brengen, kunt u zelfs op kort termijn onze service regelen en wij helpen u dan een handje mee.

Probeer het zelf

Wilt u meer weten over Opslagman en de opslagruimtes die beschikbaar zijn in uw omgeving? Bekijk dan de website van Opslagman voor meer informatie.