Shuaimw
Image default
Business / Marketing and Advertising

Een ongelimiteerd aantal toepassingen met de HP Latex printer

Met de HP Latex printer produceert u een ongelimiteerd aantal toepassingen. Zo kunt u bijvoorbeeld een geheel portfolio aanbieden met het gebruik van slechts één printer! Kijk voor al onze varianten op de website van Repromat. 

Het gemak van een HP Latex printer

Wanneer u kiest voor een HP Latex printer, profiteert u van verschillende voordelen. Een eerste voordeel is het gebruik. Deze printer is zeer eenvoudig in het gebruik. Komt u er toch niet helemaal uit, of wilt u optimaal gebruik kunnen maken van alle opties, dan zijn er allerlei online training tools. Deze trainingen zijn volledig gratis en zorgen ervoor dat u optimaal gebruik kunt maken van uw printer. Een tweede voordeel is dat alle afdrukken die deze printer maakt direct geurloos, droog en van hoge kwaliteit zijn. Bent u nog niet overtuigd? Kijk dan eens naar alle andere mogelijkheden. Het is met deze printer namelijk niet alleen mogelijk om te printen op papier, maar ook op textiel, behang en zelfs offsetpapier. Als u dit alles combineert met de lage verbruikskosten, is dit dé ideale printer. 

Binnen- en buitentoepassingen

De HP Latex printer is de ideale printer voor zowel binnen- als buitentoepassingen. Heeft u een bedrijf waarbij u veel gebruik moet maken van een printer, maar staat u voornamelijk binnen. Dat is geen probleem! Deze printer werkt ook buiten zeer goed. Daarbij wordt er niets van de kwaliteit verloren. Afdrukken zullen ook daar niet op elkaar afgeven en u hoeft nog steeds niet met uw ogen te knijpen om alle details op uw document te zien, want deze printer zorgt voor een geweldige resolutie op uw documenten. 

Kiezen voor Repromat

Repromat staat bekend om zijn no-nonsense aanpak, oprechte betrokkenheid en jarenlange expertise. U kunt gemakkelijk gebruik maken van onze expertise, door ons om advies te vragen. Wij hebben een uitgebreid aanbod van technische, grafische, Latex of PageWide XL printers tot en met scanners, vouwsystemen en snijplotters. Wilt u weten welk product precies aansluit op uw behoefte, dan helpen wij u graag. In onze showroom kunt u ervaren wat wij verstaan onder een groot aanbod en deskundig advies. 

Benieuwd naar de HP Latex printers? Bekijk het assortiment.