Shuaimw
Image default
Business / Marketing and Advertising

Een HP PageWide printer kan elke werkplek naar een volgend niveau tillen

Een HP PageWide printer is voor elk bedrijf groot of klein een manier om je projecten vooruit te helpen. Of je nu als klein bedrijf nog maar een paar maanden geleden een financiering kreeg om je bedrijf te starten, of een gigantische organisatie die al decennialang bestaat. De mogelijkheid om af documenten af te drukken is natuurlijk een cruciaal onderdeel van elke succesvolle werkdag. Uitzonderlijke en efficiënt printen helpt je projecten vooruit. Het helpt je om positieve professionele impressies te maken en het verbetert uiteindelijk de bedrijfsresultaten.

Een HP PageWide Printer is de nieuwe standaard

Een HP PageWide printer en de technologie erachter is een nieuwe standaard in zakelijke printprocessen. Deze printer combineert verbazingwekkende afdruksnelheden met energie-efficiëntie en kwaliteit voor maximaal 50% minder aan kosten per pagina dan vergelijkbare kleurenlaserprinters. In plaats van een printkop die heen en weer gaat over de pagina heeft de HP PageWide printer een vaste printkop die zo breed is als de breedte van een pagina en hij bevat meer dan 40.000 piepkleine spuitopeningen.

5 Redenen om een HP PageWide printer van Repromat te gebruiken

  1. Een HP PageWide printer print sneller door de specifieke technologie dan andere laserprinters. Snelheden tot wel 70 pagina’s per minuut zijn standaard, ongeacht of die pagina’s in zwart-wit of in kleur geprint moeten worden.
  2. HP PageWide printers maken gebruik van een technologie waarbij super microscopische inktdruppeltjes 25 microcrons en bevatten 6 picoliter inkt – waarmee je zeer hoogwaardige afdrukken krijgt. Wat klein is dat dan, microscopisch klein: elk inktdruppeltje is ongeveer 1/3 van de grootte van een smart phone pixel.
  3. Een HP PageWide printer is betrouwbaarder dan welke andere printer. Je neemt voorgoed afscheid van papierstoringen en andere vervelende problemen. Volgens onafhankelijke tests kan een PageWide printer meer dan 200.000 pagina’s zonder storing uitvoeren. Dat zijn wee voetbalvelden in papier!
  4. Printers die gebruikmaken van de HP PageWide Technologie presteren beter tegen lagere printkosten. Een verlaging van kosten van maar liefst 50% in vergelijking met kleurenlaserprinters. Daarmee hou je meer geld over voor andere belangrijke facetten van je bedrijf.
  5. Print voor minder energiekosten in vergelijking met laserprinters.

 

Meer dan voldoende redenen om je uitgebreid te laten informeren over de HP PageWide printer door de professionals van Repromat.