Ik ben op zoek gegaan naar een goedkoop kinderbed van goede kwaliteit. Ik heb een zoontje van 4 jaar en die groeit uit zijn oude kinderbed. Maar tegenwoordig zijn alle kinderbedden in de winkels zo duur. Gelukkig wist een collega van mij een website waar ik wel voor een betaalbare prijs een goed kinderbed kon krijgen. Bij kinderbed.biz, hebben ze veel varianten in kinderbedden. Van luxe tot kwaliteit.

Een goedkoop kinderbed van Kinderbed.biz

Ik ben gaan kijken op de website waar ze die goedkope kinderbedden verkochten. Tot mijn verbazing hadden ze een heel assortiment met betaalbare kinderbedden. Van stoere bedden tot schattige. Ik ging het assortiment langs en zag een mooie houten bed en dacht meteen, die is echt iets voor mijn zoon! Ik had gelezen op de website dat alle bedden gemaakt zijn van honderd procent massief hout. Dat is vergelijken met de IKEA een goed vooruitzicht. Ik zag ook dat je ook meteen een matras erbij kan kopen. Dat is natuurlijk handig! Dus heb ik ook meteen een goed matras gekocht voor de kleine.

Afhalen en betalen

Nu ik al mijn producten heb uitgezocht, kon ik verder naar de betaling. Je had de keuze om dit via Ideal en Paypal doen of je kon het ook betalen bij de aflevering zelf, zodat je zeker weet dat je je producten binnen had. Ik heb er voor gekozen om mijn betaling bij de aflevering te betalen. Dit voelde voor mij wat prettiger. Nu moest ik de keuze maken of ik het bed en matras liet bezorgen of kwam ophalen. Nou… die keuze was makkelijk. Omdat ik niet zo’n grote auto heb, krijg ik dat bed nooit erin. Dus heb ik besloten het te laten bezorgen bij mij thuis. Op de website stond dat de levertijd 3 tot 5 werkdagen zou zijn en dat was ook het geval! Een vriendelijke bezorger kwam na 4 dagen, nadat ik het bestelt had, het bed brengen. Een super service!

Ik raad Kinderbed.biz aan

Ik raad dit bedrijf zeker aan! Het bed en matras wat ik had besteld is van super kwaliteit en mijn zoontje heeft er veel plezier van. De service is erg goed en ik zou het zo nog een keer doen! Kijk voor meer informatie of voor hun brede assortiment op www.kinderbed.biz.