Shuaimw
Image default
Business / Marketing and Advertising

Een aluminium schuifpui heeft veel voordelen

Bent u van plan om een aluminium schuifpui aan te schaffen voor uw huis? In dit blog wat meer informatie over de voordelen aluminium deuren, ramen en schuifpuien.

Een aluminium schuifpui en de thermische prestaties

Een aluminium schuifpui, ramen en deuren dragen bij aan een uitstekende warmte- en geluidsisolatie die voldoet aan de huidige bouwvoorschriften. Het rendement van thermische prestaties in aluminium is relatief hoger dan in hout of PVC. Een aluminium kozijn dat vervaardigd is uit hoogwaardig aluminium is in staat om de energie-efficiëntienormen te overtreffen en kan een verbetering van de warmtewinst en het warmteverlies van 60% bereiken.

Duurzaamheid en lage onderhoudskosten

Aluminium schuifpuien, ramen en deuren zijn robuust en nagenoeg onderhoudsvrij door hun corrosiebestendige eigenschappen. Ze zijn ook weerbestendig onder zware omstandigheden. In tegenstelling tot schuifpuien, ramen en deuren van een ander materiaal, zullen ze na verloop van tijd niet opzwellen, barsten, splijten of kromtrekken en zorgen ze voor een langere levensduur.

Betaalbaar

In vergelijking met andere materialen zijn de aluminium kozijnen aanzienlijk goedkoper. Ze zijn een sterke en economische oplossing voor elke huishoudelijke en commerciële uitstraling. Het aluminium is 3 keer sterker dan PVC en 4,3 keer sterker dan hout. Daarom is aluminium een ideale en kostenefficiënte optie.

Flexibiliteit in het ontwerp

Het aluminium biedt een ontwerpflexibiliteit die alleen beperkt wordt door uw fantasie. De sterkte en flexibiliteit van het metaal maakt het mogelijk om elk product op maat te produceren. Het biedt een eindeloze reeks van aanpassingsmogelijkheden.

Recyclebaar

Aluminium is een milieuvriendelijk materiaal, het biedt een van de hoogste recyclingpercentages in vergelijking met elk ander metaal. Het recyclingproces van aluminium vergt slechts vijf procent van de initiële energie. Deze inherente eigenschap onderscheidt het van andere framematerialen en versterkt het duurzame karakter ervan.

Conclusie

Door aluminium schuifpuien en/of ramen en deuren in uw huis te installeren, maakt u uw huis mooier en op de lange termijn bespaart u ook nog eens flink wat geld. U kunt altijd contact opnemen met de professionals van Schipper-Ede voor een offerte op maat voor bijvoorbeeld een schuifpui. Want schuifpuien zijn erg veelzijdig en het meest praktische type deur voor toegang tot terras of tuin.