Bij eikenpicknicktafel.nl koopt u een degelijke eiken picknicktafel. Wij verkopen voornamelijk aan particulieren, bedrijven en horeca die onze hoge kwaliteit en perfecte afwerking wel kunnen waarderen. In onze webshop vindt u alle modellen en onze actuele prijzen. Staat uw keuze er niet bij? Geen nood! Wij leveren ook maatwerk.

Unieke eiken picknicktafel

Bij ons vindt u een unieke eiken picknicktafel. Eiken is een duurzame en robuuste houtsoort en groeit gewoon in Nederland. Dit betekent dat het hout niet geïmporteerd hoeft te worden, een stuk duurzamer dus! Ook prettig is dat de tafels in de praktijk wel 15 jaar of langer meegaan! Onze tafels worden niet alleen ontworpen in onze eigen timmerfabriek in Gelderland, maar ook handgemaakt. Degelijk Hollands vakwerk dus. Dit ziet u terug in de afwerking, onze tafels worden namelijk extra glad afgewerkt. Daarnaast zijn onze tafels veilig, omdat er geen uitstekende schroeven in zitten. Kortom: onze tafels zijn een uitstekende keuze als u op zoek bent naar een duurzame hardhouten picknicktafel. Naast deze eiken picknicktafels hebben wij ook boomstamtafels, aluminium tafels, eettafels en tuintafels.

De voordelen

De voordelen van onze webshop zijn dat al onze producten uniek zijn en dat wij eerlijk werken. Dit betekent dat wij naar uw wensen luisteren en nadenken over alle mogelijkheden. Wij zullen er alles aan doen om uw wensen waarheid te maken, maar zullen het ook eerlijk zeggen als er iets niet mogelijk is. Bent u zelf niet zo handig of heeft u weinig tijd? Dan kunt u gebruikmaken van onze montageservice.

Onze werkwijze

Wij zijn geen standaard shop. Dit betekent dat wij onze tafels alleen maar op bestelling maken. Niet alleen de maatwerk modellen, maar ook de standaard modellen. Wij hebben geen magazijn of voorraden. Elk product is uniek! De levering van onze tafels of bouwpakketten is daarom ook niet zo snel als de levering van andere webshops die wel aan voorraden doen. Een beetje geduld is nodig, maar daar krijgt u dan ook wel wat voor terug! Wij maken al onze tafels met liefde. Zodra deze klaar is, neemt onze vervoerder contact met u op om samen een afleverafspraak in te plannen. Hierdoor weet u zeker dat uw nieuwe tafel op een moment komt dat u schikt.