Jij wilt natuurlijk de beste scooter of brommer om op rond te rijden, en de Sym Fiddle 2 is hier een voorbeeld van. Voor slechts €35,- per maand is het al mogelijk om deze prachtscooter te leasen. Daarnaast kan je bij Polderscooter er ook voor kiezen om het model in één keer te kopen, of in drie termijnen af te betalen. Het ligt er helemaal aan wat jouw voorkeur is, een voordeel van de betaling voldoen in drie termijnen is dat je er 0% rente op krijgt! Dat moet wel een fijn gevoel zijn, gewoon al op de scooter kunnen rondrijden, zonder in een keer alles al kwijt te zijn. 

De Sym Fiddle 2 bij Polderscooter

Bij Polderscooter kan je dus de Sym Fiddle 2 scooter kopen, naast een hoop andere modellen. We hebben de snor-uitvoering voor deze scooter, waarbij het maximaal 25 kilometer per uur kan rijden. Hiervoor heb je geen rijbewijs nodig, en is dus een makkelijke oplossing om snel rond te komen in je naaste omgeving zonder een heel rijbewijs te hoeven halen of alleen afhankelijk te zijn van het openbare vervoer in de regio. Ook verkopen we bij Polderscooter de bromuitvoering van de Sym Fiddle 2, hiermee kan je maximaal 45 kilometer per uur rijden, en daar heb je wel een rijbewijs voor nodig. 

Elegantie en klasse

Met de Sym Fiddle 2 kan je elegantie en klasse verwachten, omdat het een prachtscooter is. Hoe is het mogelijk om chique en stijlvol in een scooter voor dagelijks gebruik te verpakken? Wij weten het niet, maar SYM scooters heeft wel het antwoord op deze vraag weten te vinden. De Sym Fiddle 2 is een scooter met een prachtig en stijlvol design, die ook nog eens gecombineerd is met de modernste technologieën van nu. Daarom bestempelen we deze scooter ook als een absolute klasse scooter, een model waarvan we trots zijn dat we hem in de webwinkel hebben en kunnen verkopen. De scooter wordt geleverd met een krachtige 4-takt motor, en een grote koplamp voor goed zicht in het donker. Het zadel is erg breed en comfortabel, met de scooter rij je overal naartoe!