Shuaimw
Image default
Business / Marketing and Advertising

50 jaar getrouwd

Voor onze opa en oma, die binnenkort 50 jaar getrouwd zijn, zijn we bezig met een prachtig cadeau. Het mooie ervan, is dat de gehele familie betrokken is bij het project, want zo mag je het toch noemen. We zijn met zijn allen bezig om een boekwerk samen te stellen over mijn opa en oma. Het boekwerk wordt voorzien van verhalen, foto’s en anekdotes over hen en hun huwelijk. Werkelijk iedereen draagt zijn steentje bij en dat is het mooie van dit cadeau. Het brengt de familie toch weer een beetje dichter bij elkaar. 50 jaar getrouwd is een ware mijlpaal en niet voor iedereen weggelegd helaas. Veelal is 1 van de 2 al gestorven voordat dit punt wordt bereikt. Andere stellen halen het nooit omdat er al wordt gescheiden voordat men 20 jaar getrouwd is. Ter ere van het huwelijk, verblijven we met de gehele familie een lang weekend op een luxueus vakantiepark in Drenthe. Er staan tal van activiteiten op het programma, en er wordt een mooi feest gegeven. Tijdens het feest zal het boekwerk aan opa en oma worden overhandigd. Wanneer een stel 50 jaar getrouwd is, dan moet je zorgen dat je een mooi en waardig geschenk kan overhandigen. Zoals al eerder werd vermeld, heeft iedereen zijn steentje bijgedragen.

50 jaar getrouwd cadeau bij Jilster

Een stel dat 50 jaar getrouwd is, verdiend een waardig cadeau. Wanneer je de gehele familie betrekt bij de samenstelling van een dergelijk cadeau, dan levert dat verrassende resultaten op. Je kunt je voorstellen dat mensen op zolder gaan graven in oude fotoalbums. Er worden herinneringen opgehaald die anders voorgoed in de vergetelheid waren geraakt. Ook kleine gebeurtenissen en mooie anekdotes komen weer naar boven. Dit alles hebben we in een prachtig boekwerk kunnen gieten. Het eerste exemplaar zal uiteraard aan opa en oma worden overhandigd. Daarna zal elk van de kinderen van opa en oma een boekwerk in ontvangst nemen. Zo zal de herinnering in stand worden gehouden en wordt er een stuk familiehistorie vastgelegd. Voor een stel dat 50 jaar getrouwd is, kan je een dergelijk boekwerk laten maken bij Jilster. 50 jaar getrouwd? Jilster!

Zelf samenstellen

Wanneer een stel 50 jaar getrouwd is, kun je bij Jilster je eigen boekwerk samenstellen. De mogelijkheden zijn ongekend, en het is ontzettend leuk om te doen. Bezoek daarom de website en neem contact op. Wil je een origineel cadeau voor een stel dat 50 jaar getrouwd is, maak dan je eigen boekwerk via Jilster.  

Related Posts

Makelaar Rhenen nodig?

De Sym Fiddle 2

Repromat zorgt voor expertise